Rosiner

Du kender situationen: Du sidder hos din moster og får serveret et lækkert stykke kage. Du tager en bid og pludselig går den grufulde sandhed op for dig: Tossen har puttet rosiner i.
Som alle ved, er rosiner et af livets store mysterier. I sig selv smager de egentlig ok. Men putter man dem i mad, kager og den slags, træder de i karakter og viser sig fra den værst tænkelige side. Rosiner har ganske enkelt evnen til at spolere en hvilken som helst spiselig ting, de kommer i nærheden af.

Desværre er det ikke alle, som har opdaget dette problem. Man må spørge sig selv, om folk aldrig smager på den mad, de selv laver, siden rosiner med let hånd bliver strøet i så forskellige ting som råkostsalat, kage og boller.

Eftersom man ikke kan løbe rundt og lege rosinpolitimand hele tiden, præsenterer jeg hermed en ide, som kan revolutionere madverdenen, hvis bare en eller anden vil spytte penge i udvikling, produktion og markedsføring af (trommehvirvel, tak!):

RoSi ™

4 tanker om "Rosiner"

  1. det gider jeg ikke og stotte, jeg kan faktisk godt lide rosiner i kager, rokost og al mulig andet mad, lige n spiser jeg rosiner med gulerødder og appelsiner.

  2. Det gør mig ondt at høre, at du hører til blandt de uudannede. Måske kan vi en dag få dig væk fra den mørke side.

  3. Nej, jeg skrev jo “Du kender situationen: Du sidder hos din moster”…så det er faktisk din moster, jeg fornærmer. Håber, hun kan klare mosten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s